zaterdag 16 juni 2012

Shoplog Marburg (Duitsland)

Vandaag heb ik voor jullie een shoplog van de spullen die ik gisteren gekocht heb, toen wij een dagje naar Marburg zijn geweest. De spullen die op de foto staan zijn echter niet in Marburg gekocht, maar een halfuur verderop waar een DM is.


Balea Men Fire & Ice douchegel man € 0,65 Balea Splashy Kiwi douchegel Limited edition € 0,65 Balea Juicy Melon douchegel limited edition douchegel € 0,65 en Balea Sorbet douche mango vanillie voor € 1,65


Sun dance aftersun (huismerk DM) voor € 0,95


Balea Lovely Raspberry lippenbalsem € 1,45 deze heeft meer de smaak van vaseline dan van Framboos, dus kleine tegenvaller, maar niet vies, dus gebruik hem wel op.

Balea Bodymouse framboos € 2,45 en Balea Bodybutter Cacao € 2,45 deze had ik al eerder deze week gekocht, en zijn erg fijn, dus maar even op voorraad gehaald, de framboos is ook hier weer een limited edition.

Deze producten zijn allemaal van DM, verder had ik in Marburg bij de Rossmann 8x4 deodorant lemon rush. Deze waren € 0,75 per stuk, denk dat ze uit het assortiment gaan, en daarom die prijs hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten